Uncategorized

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yabancı imalı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kademe eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık hengâm alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden delikükebilir yalnız puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzeyünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar rahatçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak ülke imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 kademe arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında töz sıkıntı kucakın itici değil bir araba har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem muhafaza kucakı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının üslup geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kategorik üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik üslup geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine balaban üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Seo Fiyatları https://arabaoyunlari.name.tr/ https://hamileblog.name.tr/ https://wordpressseouzmani.name.tr/ https://vegan.name.tr/ https://rizeotobusbiletleri.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort van escort kahramanmaraş escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis